Saturday, April 26, 2008

Turkiye'de Chat Ve Mirc

Turkiye'de hergecen gun insanlar Chat siteleri aciyorlar.
 
Bu chat sitelerinin cogu bi hevesle aciliyor, bir sure sonra kapatiliyor. Hepsi de birer mirc script yaziyor kendilerine emek veriyorlar..
 
Fakat Turkiye'de Chat Ve Mirc cok populer oldugu icin bir cogu tutunamiyor sitelerini kapatiyor. Mirc, Chat'e baglanmakta kullandigimiz, cok eski bir Chat programidir. Mirc Bir cok ozellige sahiptir.
 
Bilgisayariniza mirc indir melsiniz. Ve sonra Chat yapmanin keyfine varabilirsiniz. Amaciniz Tamamen Turkce mIRC ile Sohbet edip, unutulamaz anlar yasamaksa eğer doğru yerdesiniz :) Orjinal mIRC programinin en son surumunu sizler icin Tamamen turkcelestirdik, ve en guvenilir anti-virus programlarindan gecirerek siz değerli mIRC kullanicilarinin hizmetine sunduk. Biz mIRCYukle.Biz ekibi olarak, Sadece mIRCYukle.Biz adresimizden indirilen Turkce mIRC programina garanti veriyoruz ve sizlere tavsiye ediyoruz. Diğer sitelerde indireceğiniz mIRC ler yada mIRC ismi ile size indirtilen baska programlar bilgisayariniza ciddi zararlar verebilir. Bu konuda biz gerekli hassasiyeti sizler adina gosteriyoruz. Sitemizden indireceğiniz Turkce mIRC programi Tamamen TuRKcE ve ucretsiz olup, Sizlerin Kolay kullanimi icin gerekli eklentiler yapilms, ve en guvenli hale getirilip sizlerin hizmetine sunulmustur. Size tek dusen Sitemizden Turkce 
 
Mirc indir mIRC ortaminin keyfini cikarmaniz :) ilk defa mIRC kullanicaksaniz msn den sonra size sikici gelebilir, fakat onyargili olmayin zamanla msnden daha eğlenceli olduğunu fark ediceksiniz. Unutmayiniz ki MSN yokken mIRC vardi. Hatta ICQ bile yokken mIRC yine vardi :)

No comments: